Elektromos kapu szerviz szolgáltatásaink:

Elektromos kapu szerviz szolgáltatásunk magánszemélyek, közületek és ipari cégek részére is elérhető, garanciával!
Legyen szó szekcionált, billenő, kétszárnyú garázskapuról, vagy akár úszó, toló, egyszárnyú és kétszárnyú, esetleg a legmodernebb legyező-kertkapuról, számíthat szakértelmünkre!
Továbbá javítunk ipari szekcionált, ipari gyorskapukat és elektromos automata sorompókat is!

Elektromos kapu szerviz

Befagyott, megszorult, leszakadt, megrágta,  és hibakód…

Sürgős segítség esetén lépjen velünk kapcsolatba, hogy mielőbb megszüntessük az üzemzavart és Ön a megszokott kényelemben távirányítással nyithassa kapuit és ajtóit!

Elektromos kapu szerviz

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor siet és nem nyílik az automata távirányítós kapuja.

Megelőző karbantartásunkkal biztos lehet benne, hogy mindig tökéletesen funkcionáló kapurendszerek lesznek ingatlanában!

Elektromos kapu szerviz. villanymotoros garázskapu telepítése székesfehérváron

Még időben kérje díjmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat, ha automatizáltatni, távvezérelni, motorizálni vagy átalakítani szeretné leendő, vagymeglévő kapuját! Haladéktalanul konzultáljunk, ha ilyen kapu építését, vagy átalakítását tervezi!

Elektromos kertkapu és garázskapu javító, telepítő és karbantartó szolgáltatásunkat Fejér megyében és a Balaton környékén az alábbi településeken valamint azok vonzáskörzetében érheti el:

Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór, Bicske, Bodajk, Csákvár, Enying, Ercsi, Gárdony, Velence, Agárd, Martonvásár, Polgárdi, Lepsény, Pusztaszabolcs, Adony, Rácalmás, Sárbogárd

Márkafüggetlenül karbantartjuk, megjavítjuk és szereljük távvezérlésű automatizált kert- vagy garázskapu nyitó rendszerét, programozzuk azok vezérlését. A felsorolt márkákkal kimagasló tapasztalatra tettünk szert:

Elektromos kapu szakértő Csapatunk:

Egyéni vállalkozásként működünk, tehát magunknak és magunkért dolgozunk. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Mindig a hatékony megoldást keressük, nem pedig azt, akit vagy amit hibáztatni lehet. Csak az elvégzett munkát kell megfizetnie, nem pedig a „biztos” nagycéges háttér járulékos és plussz költségeit. Amit mi nem tudunk megoldani (pl. kerítés, kapu alap betonozás, térkövezés, túlméretes úszó-, tolókapu gyártás), arra megkeressük a megfelelő alvállalkozót és szakembert.

Szeretjük kapuszerelő hivatásunkat!

Elektromos kapu szerviz szerelő szakember

Fontos Péter

Rólunk mondták:

„Reggel hiába nyomkodtam a távirányítót, nem nyílott a garázskapum. Egyedül esélyem sem volt felemelni. Szerencsére a velencekapus srácok még aznap eljöttek és megszerelték. Hálás vagyok a gyorsaságukért.” – Kiss Judit Balatonalmádi

„Házunkhoz az előző tulaj nem adta oda a kapumotor kulcsát, így ha áramszünet vagy bármi egyéb hiba volt nem tudtam kiállni a kocsival. Más fehérvári cégek azt mondták ki kell cserélni az egész motort. Még jó, hogy ráakadtam a Velencekapura. Ők megoldották, hogy csak a zárat cserélték ki töredék árért.” – Nagy Ernő Dunaújváros

„15 éves a motoros kertkapum, már háromszor javították a fiatalok, és mindig életre tudták kelteni. Sőt a vezetéket is csőbe rakták, hogy Rambó ne rágja meg megint!” – Kovács Zoltán Székesfehérvár

Tárhely szolgáltató:

Magyar Hosting Kft.

H-1132 Budapest

Victor Hugo u. 18-22.

01-09-968314

23495919-2-41

Kapcsolat:

06 30 459 9618

fontospeti@gmail.com

velencekapu.hu a kaputechnika – Minden jog fenntartva.

error: Content is protected !!