elektromos kapu telepítés motorizálás

Ha új, jobb, szebb és elektromos motorizált kapura vágyik

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az Ön számára, ha elektromos kapu telepítésre és motorizálásra van szüksége.

Ha tudja, hogy távvezérelt kaputechnikát vagy elektromos kapu telepítést és motorizálást szeretne, akkor javasoljuk, hogy konzultáljon kapu szervízünkkel minél előbb, hogy idejekorán biztosított legyen a költséghatékony motorizálás lehetősége!

A vezetékezésnek célszerű kábelcsatornát biztosítani a betonozás, vagy térkövezés előtt. Különösen az úszókapuknak megfelelően kialakított és méretezett betonalap szükséges -hogy stabilan álljanak – amit célszerű a kerítés építésének megkezdésekor már megterveztetni és lebetonoztatni. Nyílókapuknál a kapuszárny forgáspontjának elhelyezése és a kapuoszlop megfelelő kialakítása szükséges, hogy a kapu motort átalakítás nélkül fogadni tudja, valamint a kapu vasszerkezetén és a kapu oszlopon rögzítési pontot kell biztosítani az elektromos motor bekötésének. Ezeket a kívánalmakat már az igény felmérésekor díjtalanul és kötelezettségmentesen meg tudjuk beszélni.

Garázskapuk esetében az ajtónyílást és a belmagasságot célszerű úgy kialakítani, hogy az fogadni tudja az elektromosan mozgatott garázskaput és annak kiegészítőit.


Elektromos kapu telepítés és motorizálás utólag, akár már meglévő garázs vagy kert kapura is lehetséges.

Természetesen mindent lehet utólag is, csak kicsit körülményesebb. Utólag is fel tudjuk vésni a betont, vagy fel tudjuk szedni a térkövet és bele tudunk hegeszteni a kapuba is, ha szükséges. Ebből fakadóan szinte minden már megépített kert vagy garázskaput tudunk motorizálni utólag is. Rengetegféle kapu meghajtás elérhető, segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőt mind garázs-, mind kertkapura.

Manapság már olyan helytakarékos garázskapu-technikai megoldások léteznek, amik szinte semmit, vagy csak centiket vesznek el a hasznos ajtónyílásból vagy belmagasságból. Sőt, akár a régi „retro” garázskapuk motorizálása is megoldható ajtócsere nélkül.

Vállaljuk:

  • Új elektromos kapuk tervezését, gyártatását, beszerelését, beüzemelését, telepítését és motorizálását.
  • Kaputelefonok, csengők és elektromos zárak telepítését.
  • Régi kapuk felújítását, felületkezelését és motorizálását.
  • Okos otthon, okostelefonos, WIFI vagy Bluetooth alapú kapu távvezérlések telepítését.
  • Számkódos, ujjlenyomatolvasós és gsm alapú kapunyitó rendszerek beüzemelését.
  • Kaputechnikai eszközök beszerzését.
  • Elektromos kapu telepítéssel és motorizálással kapcsolatos szaktanácsadást.


Vegye fel a kapcsolatot Székesfehérvár és a Velencei-tó környékén kaputechnika szolgáltatásunkkal, díjmentesen felmérjük, igényeit és a helyszínnek megfelelő egyedi árajánlatot dolgozunk ki az Ön részére elektromos kapu telepítés és motorizálás témakörben!

Velencekapu – az Ön elektromos kaputechnikai tanácsadója!
06 30 459 9618

Leggyorsabban Székesfehérvár, valamint Velence környékén telepítjük távvezérlésű kapunyitó rendszerét, kapumechanikáját, elektromos kapu vezérlését vagy sorompóját!

Tárhely szolgáltató:

Magyar Hosting Kft.

H-1132 Budapest

Victor Hugo u. 18-22.

01-09-968314

23495919-2-41

Kapcsolat:

06 30 459 9618

velencekapu@gmail.com

velencekapu.hu a kaputechnika – Minden jog fenntartva.

error: Content is protected !!